24 uur per dag bereikbaar!

Betonboorder

Terug naar Vacatures.

Opleidingsniveau: mbo
Uren per week: 40
Standplaats: Stadskanaal
Dienstverband: voltijd onbepaald
Referentienummer:

Heb jij ervaring met betonboren en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wij hebben dan DE kans voor jou! Voor een groeiende betonboorder uit Stadskanaal wordt jij de derde betonboorder binnen het bedrijf. Jullie werken met zijn drieën aan alle projecten. Je krijgt je eigen bus waar je mee op pad zal gaan. Het werk is 95% van de tijd tussen Emmen en Groningen en Assen. Vele reisuren zal je dus niet hoeven te maken!

 

Wij vragen

  • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie
  • Ervaring met betonboren
  • Geldig VCA certificaat
  • Woonachtig in Oost-Groningen
  • Eigen vervoer (elke ochtend vertrek je vanuit Stadskanaal)
  • Beschikbaar na de bouwvak

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie binnen een informele organisatie. Je wordt verloond conform de cao Bouw en Infra inclusief Bouwpensioen. Het werk is het hele jaar door, met uitzondering van de vorstperiode. Wij bieden 25 vakantiedagen plus 20 adv dagen!

Solliciteer nu

Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143 of schrijf je in via www.haanpersoneelsdiensten.nl Wij zouden voor je kunnen regelen dat je in gesprek komt met de opdrachtgever om de mogelijkheden te bespreken of met je toekomstige collega om de werksfeer te beproeven.

 

Direct solliciteren?


Schrijf je direct in en wij gaan hard voor je aan het werk om je aan een passende baan te helpen!
Direct inschrijven >