24 uur per dag bereikbaar!

assistent isolatiemedewerker

Terug naar Vacatures.

Opleidingsniveau: nvt
Uren per week: 40
Standplaats: Veendam
Dienstverband: Fulltime (langere periode)
Referentienummer:

Voor een opdrachtgever in Veendam zijn wij op zoek naar assistent isolatiemedewerker. Als assistent isolatiemedewerker controleer jij of de machines hun werk doen en of er continu een veilige werksituatie is en blijft. De werkzaamheden zijn zowel overver als in de regio. Het werk is voor een half jaar met uitzicht op een dienstverband bij onze klant. Kost en inwoning wordt betaald door de opdrachtgever als je moet overnachten.

Je bent meestal op pad met één collega, jullie zijn het visitekaartje van het bedrijf. Het is van belang dat je een rustige persoonlijkheid bent en een goede klik hebt met je collega, aangezien jullie hele dagen samen werken. Een ploeg bestaat uit twee mensen: een ervaren isolatieprofessional samen met een assistent isolatiemedewerker. Je maakt bij ons gebruik van de nieuwste machines en apparatuur waardoor je echt kwaliteitswerk kunt afleveren.

Wij vragen

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In bezit van rijbewijs BE
  • In bezit van VCA
  • Doorzettingsvermogen
  • Klantgerichte instelling

Ons aanbod

Je wordt marktconform beloond volgens de cao Metaal en Techniek. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Full time baan bij goed functioneren.

Solliciteer nu

Ben jij na het lezen van onderstaande tekst enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Direct solliciteren?


Schrijf je direct in en wij gaan hard voor je aan het werk om je aan een passende baan te helpen!
Direct inschrijven >