24 uur per dag bereikbaar!

facebook nieuws

Deze klus is binnen 1 dag vervuld! Bedankt voor het delen, liken en reageren! Zonder jullie was dit niet gelukt
 
Lees het hele bericht
 
Voor Siefkes Vastgoed en Siefkes Vastgoedbeheer zijn wij exclusief op zoek naar een medewerker vastgoedverhuur. De verhuur van woningen en bedrijfspanden wordt uit handen genomen van woningeigenaren en de grote vastgoedinvesteerders. Siefkes Vastgoedbeheer voorziet in het hele plaatje, zowel technisch beheer, financieel beheer als commercieel beheer. In deze functie ben jij het visitekaartje voor de afdeling verhuur en beheer. De verhuurtak is een groeiende afdeling binnen Siefkes Vastgoed en jij wordt hier het aanspreekpunt voor. Jij gaat dit verder op poten zetten, uiteraard met ondersteuning van het huidige team. Siefkes Vastgoed is een lokaal, zelfstandig en onafhankelijk opererend makelaarskantoor actief in de regio Oost-Groningen met een alsmaar groeiend aanbod. Het is van belang dat jij kennis hebt van de regionale vastgoedmarkt. Siefkes Vastgoed is een begrip in de regio en zeer goed zichtbaar zowel online als offline. Hier ga jij ook een bijdrage aan leveren. Naast je standaard werkzaamheden op kantoor, zoals het afhandelen van telefoontjes, ben je ook buiten de deur te vinden voor het opnemen van de huurwoningen en het afwikkelen van bezichtigingen. Je zorgt o.a. ook dat de voorraad kantoorartikelen op peil is en verzorgt tevens de facilitaire zaken van ons kantoor. Je voelt je thuis in een ondersteunende, service verlenende rol en je biedt proactief hulp aan je collega’s. Wij vragen • Minimaal MBO werk en denkniveau • Makelaarsdiploma is niet vereist • Affiniteit met vastgoed is wel vereist • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal • Verzorgende en service verlenende instelling • Representatief • Zelfstandig, proactief en initiatiefrijk • Discreet, stressbestendig, betrokken en positief ingesteld • Woonachtig in de omgeving van Pekela (straal van 20 km) Ons aanbod Wij bieden een afwisselende (bij voorkeur fulltime) functie binnen een informele organisatie. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Wij werven enkel voor Siefkes Vastgoed. Dit houdt in dat je rechtstreeks in dienst komt. Wij doen de voorselectie van de binnengekomen kandidaten, de gesprekken worden gevoerd met Siefkes Vastgoed zelf. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp: 0597-647143 / 06-42678079 of solliciteer direct! Solliciteren is mogelijk tot 19 april 2019.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Klus geklaard binnen 1 dag. in plaats van een week, hebben we iemand kunnen plaatsen voor het hele seizoen! ZZP shovelmachinist gezocht. Periode: 23 t/m 30 april Regio: Delfzijl Voor een opdrachtgever in de buurt van Delfzijl zoeken we een shovelmachinist voor een periode van een week. Dit betreft werk op een Voorwaarden bespreekbaar. Ben jij beschikbaar voor deze klus of weet je iemand? Neem dan contact met ons op. 06-42678079
 
Lees het hele bericht
 
Als jij de keuze zou hebben, tussen meer geld of meer vakantiedagen, wat zou het dan zijn?
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⁉️PRODUCTIEMEDEWERKER WINSCHOTEN⁉️⚠️ Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor het zagen van B keuze hout. Het gaat erom dat je nauwkeurig kan werken. ✅In twee ploegen. ✅Salaris conform cao houthandel. 💰💰 ✅Werk is voor lange tijd! 🔜 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06-53762277 of info@haanpersoneelsdiensten.nl, messenger is ook goed uiteraard. Delen wordt gewaardeerd!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⁉️VACATURE WINSCHOTEN⁉️⚠️ Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor het zagen van B keuze hout. Het gaat erom dat je nauwkeurig kan werken. ✅In twee ploegen. ✅Salaris conform cao houthandel. 💰💰 ✅Werk is voor lange tijd! 🔜 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06-53762277 of info@haanpersoneelsdiensten.nl, messenger is ook goed uiteraard. Delen wordt gewaardeerd!
 
Lees het hele bericht
 
Uren doorgeven kan bij ons op vele manieren. Hier komt onze Rikus, rechtstreeks uit het werk, even bij ons langs.
 
Lees het hele bericht
 
Hier zijn wij het mee eens!
 
Lees het hele bericht
 
stap jij op de grasmaaier en vervul je onze vacature?? Vacature (aankomend) hovenier met passie voor het groen Algemeen Voor onze opdrachtgever in Mussel zijn wij op zoek naar allround medewerker voor een jong ambitieus hoveniersbedrijf. Onze opdrachtgever is sinds 2015 actief op het gebied van onderhoud en aanleg van tuinen voor particulieren en bedrijven. Ben jij een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je graag buiten werken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt direct aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie - Geldig VCA certificaat (bij voorkeur) - Ervaring in groenonderhoud en aanleg - Woonachtig in de nabije omgeving van Mussel/Stadskanaal/Musselkanaal - Eigen vervoer - Een communicatief vaardig persoon, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie voor het hele seizoen binnen een informele organisatie. Je gaat meewerken aan mooie klussen in de buurt zoals: sierbestrating, tuinonderhoud, snoeien van bomen en hagen, aanleggen van vijvers, graszoden leggen en het plaatsen van schuttingen. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je wordt beloond conform cao voor hoveniersbedrijven. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143 of schrijf je in via onze site www.haanpersoneelsdiensten.nl. Na het inschrijven, nemen wij contact met je op en zullen wij jouw cv doorsturen naar onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid zal er een gesprek plaatsvinden bij onze opdrachtgever.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben op dit moment een aantal mooie vacatures open staan: - Kraanmachinisten - Trekker chauffeurs - Aankomend slopers - DAV-1 / DAV-2 / DTA'ers - Leerling dakdekkers - Operators metaal - Productiemedewerker kunststof - Medewerker wegafzettingen Ben jij op zoek naar een baan en lijkt een van de bovenstaande vacatures jou iets? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0597-647143 of Messenger.
 
Lees het hele bericht
 
VACATURE STRAATMAKER / OPPERMANNEN Regio Oost-Groningen Winschoten | Stadskanaal | Hoogezand | Veendam Voor een straatmakersbedrijf zijn wij met spoed op zoek naar (koppel) straatmakers en/of oppermannen. Beloning volgens bouw cao + pensioen via BPF Bouw. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en je kan snel weer aan de slag. Wij zijn 24/7 te bereiken op 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog op zoek naar een kandidaat die het vak van dakdekker bitumineuze daken wil leren. Dit betreft een functie voor het hele jaar door! Neem voor meer informatie contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
🚧Opperman straatwerk Veendam/Zuidbroek 🚧 Voor een opdrachtgever in Zuidbroek zijn wij op zoek naar een opperman. Je kan maandag al starten. Ervaring is niet belangrijk. Wel de wil om te werken. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via messenger of 0597-647143
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. via 0597-647143 of schrijf je in via onze site www.haanpersoneelsdiensten.nl.
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Vacature ⚠️⚠️ 🔎Meerdere schilders regio Groningen / Assen / Stadskanaal🔍 Voor een gerenomeerd schildersbedrijf van aanzienlijke omvang, zijn wij op zoek naar schilders. Zowel ervaren schilders als minder ervaren schilders kunnen aan het werk bij onze klant. Het werk vindt plaats in het hele provincie Groningen en rondom Assen. Wij bieden: 💥Hele jaar werk 💥Uitstekende beloning conform cao Schilders afwerkings en glaszetbedrijf 💥Goede sfeer binnen het bedrijf Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan?! Neem dan snel contact met ons op! ☎️0597-647143 / 06-42678079📞
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Zijn jullie ook zo weer aan het nieuwe jaar begonnen? Onze Joey is nog moe van zijn vakantie.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog steeds op zoek naar: Productiemedewerker ➖Omgeving Winschoten ➖Maandag starten ➖Werk betreft zagen van hout ➖Twee ploegen ➖Voor onbepaalde tijd bij goed bevallen Meer informatie ☎️0597-647143 Ook op zaterdag staan wij voor jullie klaar.
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen bedankt voor het delen en reageren. Dankzij jullie hebben wij iemand gevonden!! 🆘Spoed productiemedewerker Winschoten🆘 Voor een productiebedrijf in de buurt van Winschoten zoeken wij een productiemedewerker. Het werk vindt plaats in 2 ploegen. ✅Voor langere tijd bij goed functioneren. ✅Je kan maandag in de ochtendploeg beginnen. ✅Salaris is afhankelijk van leeftijd ☎️☎️ Neem voor meer informatie contact met ons op via 0597-647143!
 
Lees het hele bericht
 
🔨🔨timmermannen gezocht🔨🔨 Wij zijn per direct op zoek naar twee timmermannen/handige mannen. De werkzaamheden zijn vooral in Groningen en Drenthe. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vernieuwen van daken. Van de timmerman verwachten we dat hij zelfstandig en verantwoordelijk kan werken. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team kunnen werken Eisen: ▪beschikking over aantoonbare werkervaring als timmerman ▪fulltime beschikbaar ▪in bezit van VCA ▪(rijbewijs B )
 
Lees het hele bericht