24 uur per dag bereikbaar!


Terug naar facebook nieuws

Wij zijn nog op zoek naar een aanpakker voor onze opdrachtgever in Winschoten. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een baan, neem dan snel contact met ons op.

 
 

Bekijk ook

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand zijn wij op zoek naar een medewerker glasbewassing / gevel en terreinreiniging. Een vooropleiding in de branche niet noodzakelijk wat ervaring en een goede werkmotivatie wel! Als je maar over een goede werkmentaliteit beschikt en je graag verder wilt ontwikkelen in deze branche. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt snel aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit - Betrouwbaar en nette persoonlijkheid - Leergierig - Geen 9-5 mentaliteit - Woonachtig in de omgeving van Hoogezand (+20 km) - Eigen vervoer - Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een informele organisatie. Je werkt in een klein team van 5 personen. De werkdagen zijn van 8;30 tot 17.00. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, conform cao RAS. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
Natuurlijk zoeken wij continu naar nieuwe medewerkers. Echter is dit ook zeker het noemen waard: Na lange trouwe dienst van Harry (10 jaar) en Marc (6 jaar) verlaten zij ons en krijgen zij een rechtstreeks contract bij J Fennema minikraan verhuur en sierbestrating. Wij willen de mannen bedanken voor hun inzet en natuurlijk Jetsko Fennema voor het vertrouwen in Haan Personeelsdiensten B.V. Deze mannen hebben wij getrakteerd op een lekkere worstenmand van Specialiteiten Slagerij J.Hemmen.
 
Lees het hele bericht
Deze klus is binnen 1 dag vervuld! Bedankt voor het delen, liken en reageren! Zonder jullie was dit niet gelukt
 
Lees het hele bericht