24 uur per dag bereikbaar!


Terug naar facebook nieuws

Wij zijn nog steeds op zoek naar: Productiemedewerker ➖Omgeving Winschoten ➖Maandag starten ➖Werk betreft zagen van hout ➖Twee ploegen ➖Voor onbepaalde tijd bij goed bevallen Meer informatie ☎️0597-647143 Ook op zaterdag staan wij voor jullie klaar.

 
 

Bekijk ook

⚠️⚠️Vacature ⚠️⚠️ 🔎Meerdere schilders regio Groningen / Assen / Stadskanaal🔍 Voor een gerenomeerd schildersbedrijf van aanzienlijke omvang, zijn wij op zoek naar schilders. Zowel ervaren schilders als minder ervaren schilders kunnen aan het werk bij onze klant. Het werk vindt plaats in het hele provincie Groningen en rondom Assen. Wij bieden: 💥Hele jaar werk 💥Uitstekende beloning conform cao Schilders afwerkings en glaszetbedrijf 💥Goede sfeer binnen het bedrijf Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan?! Neem dan snel contact met ons op! ☎️0597-647143 / 06-42678079📞
 
Lees het hele bericht
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Zijn jullie ook zo weer aan het nieuwe jaar begonnen? Onze Joey is nog moe van zijn vakantie.
 
Lees het hele bericht
Iedereen bedankt voor het delen en reageren. Dankzij jullie hebben wij iemand gevonden!! 🆘Spoed productiemedewerker Winschoten🆘 Voor een productiebedrijf in de buurt van Winschoten zoeken wij een productiemedewerker. Het werk vindt plaats in 2 ploegen. ✅Voor langere tijd bij goed functioneren. ✅Je kan maandag in de ochtendploeg beginnen. ✅Salaris is afhankelijk van leeftijd ☎️☎️ Neem voor meer informatie contact met ons op via 0597-647143!
 
Lees het hele bericht