24 uur per dag bereikbaar!


Terug naar facebook nieuws

Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

 
 

Bekijk ook

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand zijn wij op zoek naar een medewerker glasbewassing / gevel en terreinreiniging. Een vooropleiding in de branche niet noodzakelijk wat ervaring en een goede werkmotivatie wel! Als je maar over een goede werkmentaliteit beschikt en je graag verder wilt ontwikkelen in deze branche. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt snel aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit - Betrouwbaar en nette persoonlijkheid - Leergierig - Geen 9-5 mentaliteit - Woonachtig in de omgeving van Hoogezand (+20 km) - Eigen vervoer - Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een informele organisatie. Je werkt in een klein team van 5 personen. De werkdagen zijn van 8;30 tot 17.00. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, conform cao RAS. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
Natuurlijk zoeken wij continu naar nieuwe medewerkers. Echter is dit ook zeker het noemen waard: Na lange trouwe dienst van Harry (10 jaar) en Marc (6 jaar) verlaten zij ons en krijgen zij een rechtstreeks contract bij J Fennema minikraan verhuur en sierbestrating. Wij willen de mannen bedanken voor hun inzet en natuurlijk Jetsko Fennema voor het vertrouwen in Haan Personeelsdiensten B.V. Deze mannen hebben wij getrakteerd op een lekkere worstenmand van Specialiteiten Slagerij J.Hemmen.
 
Lees het hele bericht
Deze klus is binnen 1 dag vervuld! Bedankt voor het delen, liken en reageren! Zonder jullie was dit niet gelukt
 
Lees het hele bericht