24 uur per dag bereikbaar!


Terug naar facebook nieuws

Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

 
 

Bekijk ook

Ben jij klaar met je examens of heb je vakantie en wil je aan het werk? Wij zoeken mensen in de volgende woonplaatsen: ➖Winschoten ➖Veendam ➖Pekela's ➖Musselkanaal ➖Stadskanaal Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
🌱⚠️Grasmaaier machinist Pekela/Veendam⚠️🌱 Ben/heb jij: ➖in bezit van VCA❓ ➖op zoek naar een baan voor lange tijd❓ ➖Ervaring met een zitmaaier❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Pekela/Veendam❓ ➖in bezit van rijbewijs B❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖maaien van sportvelden en gazons in de gemeente ➖klein voorkomend onderhoud aan de maaier uitvoeren Kortom. Ben je op zoek naar een baan/nieuwe uitdaging voor lange tijd. Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
⚠️⚠️Vakantiewerker bouwbedrijf⚠️⚠️ Ben jij: ➖van school gestuurd of heb je je examens klaar❓ ➖op zoek naar een baan voor jouw vakantie❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖'handig'❓ ➖woonachtig in Pekela❓ ➖in bezit van rijbewijs B (is een pré)❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖ondersteunen timmer / bouw werkzaamheden Kortom. Ben je op zoek naar een baan voor in de vakantie?! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht