24 uur per dag bereikbaar!

facebook nieuws

Uren doorgeven kan bij ons op vele manieren. Hier komt onze Rikus, rechtstreeks uit het werk, even bij ons langs.
 
Lees het hele bericht
 
Hier zijn wij het mee eens!
 
Lees het hele bericht
 
stap jij op de grasmaaier en vervul je onze vacature?? Vacature (aankomend) hovenier met passie voor het groen Algemeen Voor onze opdrachtgever in Mussel zijn wij op zoek naar allround medewerker voor een jong ambitieus hoveniersbedrijf. Onze opdrachtgever is sinds 2015 actief op het gebied van onderhoud en aanleg van tuinen voor particulieren en bedrijven. Ben jij een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je graag buiten werken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt direct aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie - Geldig VCA certificaat (bij voorkeur) - Ervaring in groenonderhoud en aanleg - Woonachtig in de nabije omgeving van Mussel/Stadskanaal/Musselkanaal - Eigen vervoer - Een communicatief vaardig persoon, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie voor het hele seizoen binnen een informele organisatie. Je gaat meewerken aan mooie klussen in de buurt zoals: sierbestrating, tuinonderhoud, snoeien van bomen en hagen, aanleggen van vijvers, graszoden leggen en het plaatsen van schuttingen. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je wordt beloond conform cao voor hoveniersbedrijven. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143 of schrijf je in via onze site www.haanpersoneelsdiensten.nl. Na het inschrijven, nemen wij contact met je op en zullen wij jouw cv doorsturen naar onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid zal er een gesprek plaatsvinden bij onze opdrachtgever.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben op dit moment een aantal mooie vacatures open staan: - Kraanmachinisten - Trekker chauffeurs - Aankomend slopers - DAV-1 / DAV-2 / DTA'ers - Leerling dakdekkers - Operators metaal - Productiemedewerker kunststof - Medewerker wegafzettingen Ben jij op zoek naar een baan en lijkt een van de bovenstaande vacatures jou iets? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0597-647143 of Messenger.
 
Lees het hele bericht
 
VACATURE STRAATMAKER / OPPERMANNEN Regio Oost-Groningen Winschoten | Stadskanaal | Hoogezand | Veendam Voor een straatmakersbedrijf zijn wij met spoed op zoek naar (koppel) straatmakers en/of oppermannen. Beloning volgens bouw cao + pensioen via BPF Bouw. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op en je kan snel weer aan de slag. Wij zijn 24/7 te bereiken op 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog op zoek naar een kandidaat die het vak van dakdekker bitumineuze daken wil leren. Dit betreft een functie voor het hele jaar door! Neem voor meer informatie contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
🚧Opperman straatwerk Veendam/Zuidbroek 🚧 Voor een opdrachtgever in Zuidbroek zijn wij op zoek naar een opperman. Je kan maandag al starten. Ervaring is niet belangrijk. Wel de wil om te werken. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via messenger of 0597-647143
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. via 0597-647143 of schrijf je in via onze site www.haanpersoneelsdiensten.nl.
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Vacature ⚠️⚠️ 🔎Meerdere schilders regio Groningen / Assen / Stadskanaal🔍 Voor een gerenomeerd schildersbedrijf van aanzienlijke omvang, zijn wij op zoek naar schilders. Zowel ervaren schilders als minder ervaren schilders kunnen aan het werk bij onze klant. Het werk vindt plaats in het hele provincie Groningen en rondom Assen. Wij bieden: 💥Hele jaar werk 💥Uitstekende beloning conform cao Schilders afwerkings en glaszetbedrijf 💥Goede sfeer binnen het bedrijf Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan?! Neem dan snel contact met ons op! ☎️0597-647143 / 06-42678079📞
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Zijn jullie ook zo weer aan het nieuwe jaar begonnen? Onze Joey is nog moe van zijn vakantie.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog steeds op zoek naar: Productiemedewerker ➖Omgeving Winschoten ➖Maandag starten ➖Werk betreft zagen van hout ➖Twee ploegen ➖Voor onbepaalde tijd bij goed bevallen Meer informatie ☎️0597-647143 Ook op zaterdag staan wij voor jullie klaar.
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen bedankt voor het delen en reageren. Dankzij jullie hebben wij iemand gevonden!! 🆘Spoed productiemedewerker Winschoten🆘 Voor een productiebedrijf in de buurt van Winschoten zoeken wij een productiemedewerker. Het werk vindt plaats in 2 ploegen. ✅Voor langere tijd bij goed functioneren. ✅Je kan maandag in de ochtendploeg beginnen. ✅Salaris is afhankelijk van leeftijd ☎️☎️ Neem voor meer informatie contact met ons op via 0597-647143!
 
Lees het hele bericht
 
🔨🔨timmermannen gezocht🔨🔨 Wij zijn per direct op zoek naar twee timmermannen/handige mannen. De werkzaamheden zijn vooral in Groningen en Drenthe. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vernieuwen van daken. Van de timmerman verwachten we dat hij zelfstandig en verantwoordelijk kan werken. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team kunnen werken Eisen: ▪beschikking over aantoonbare werkervaring als timmerman ▪fulltime beschikbaar ▪in bezit van VCA ▪(rijbewijs B )
 
Lees het hele bericht
 
🔨🔨timmermannen gezocht🔨🔨 Wij zijn per direct op zoek naar twee timmermannen. De werkzaamheden zijn vooral in Groningen en Drenthe. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vernieuwen van daken. Van de timmerman verwachten we dat hij zelfstandig en verantwoordelijk kan werken. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team kunnen werken Eisen: ▪beschikking over aantoonbare werkervaring als timmerman ▪fulltime beschikbaar ▪in bezit van VCA ▪(rijbewijs B )
 
Lees het hele bericht
 
Voor begin 2019 zijn wij op zoek naar eenassistent isolatiemonteur. Solliciteer nu!
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog op zoek naar een aanpakker voor onze opdrachtgever in Winschoten. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een baan, neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Woon jij in de buurt van Winschoten en wil jij het vak van dakdekker leren? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt al snel starten! Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een aanpakker die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken💪🏻💪🏻
 
Lees het hele bericht
 
ᗷEᑎ ᒍIᒍ: - Op zoek naar een baan? - Bereid om te overnachten? lees dan snel verder: Voor een opdrachtgever in Veendam zijn wij op zoek naar assistent isolatiemedewerker. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je een uitdagende baan? Neem dan snel contact met ons op en je kunt aanstaande maandag aan de slag! Als assistent isolatiemedewerker controleer jij of de machines hun werk doen en of er continu een veilige werksituatie is en blijft. Voor deze functie is het van belang dat je bereid bent om te overnachten. Het werk is voor een half jaar. Kost en inwoning wordt betaald door de opdrachtgever. Je bent meestal op pad met één collega. Een ploeg bestaat uit twee mensen: een ervaren isolatieprofessional samen met een assistent isolatiemedewerker. Je maakt bij ons gebruik van de nieuwste machines en apparatuur waardoor je echt kwaliteitswerk kunt afleveren. Wij vragen - Goede communicatieve vaardigheden - Bereid om te overnachten - In bezit van rijbewijs BE - In bezit van VCA - Goede lichamelijke conditie - Uitstekende werkmentaliteit - Doorzettingsvermogen - Flexibel inzetbaar - Klantgerichte instelling Ons aanbod Je wordt marktconform beloond. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Full time baan bij goed functioneren. Afwisselende functie binnen een informele organisatie. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van onderstaande tekst enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
 
Woon jij in de buurt van Winschoten en wil jij het vak van dakdekkers leren? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt al snel starten! Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar sterke heren die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken💪🏻💪🏻
 
Lees het hele bericht
 
Zit het rooiseizoen erop voor jou en ben jij dus toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij voor minimaal een half jaar werk voor je! (bij wederzijds goed bevallen uiteraard) Voor een relatie in Pekela zijn wij op zoek naar een echter boerderij jongeman die weet wat er gebeurt op een boerderij en die niet bang is na 17 uur thuis te komen. Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact met ons op via 06-42678079 of stuur of een messenger bericht.
 
Lees het hele bericht