24 uur per dag bereikbaar!

facebook nieuws

Ben jij klaar met je examens of heb je vakantie en wil je aan het werk? Wij zoeken mensen in de volgende woonplaatsen: ➖Winschoten ➖Veendam ➖Pekela's ➖Musselkanaal ➖Stadskanaal Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
🌱⚠️Grasmaaier machinist Pekela/Veendam⚠️🌱 Ben/heb jij: ➖in bezit van VCA❓ ➖op zoek naar een baan voor lange tijd❓ ➖Ervaring met een zitmaaier❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Pekela/Veendam❓ ➖in bezit van rijbewijs B❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖maaien van sportvelden en gazons in de gemeente ➖klein voorkomend onderhoud aan de maaier uitvoeren Kortom. Ben je op zoek naar een baan/nieuwe uitdaging voor lange tijd. Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Vakantiewerker bouwbedrijf⚠️⚠️ Ben jij: ➖van school gestuurd of heb je je examens klaar❓ ➖op zoek naar een baan voor jouw vakantie❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖'handig'❓ ➖woonachtig in Pekela❓ ➖in bezit van rijbewijs B (is een pré)❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖ondersteunen timmer / bouw werkzaamheden Kortom. Ben je op zoek naar een baan voor in de vakantie?! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Medewerker met VCA Stadskanaal⚠️⚠️ Ben jij: ➖in bezit van VCA❓ ➖op zoek naar een baan voor lange tijd❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖bereid om onregelmatig te werken (geen ploegen) ➖woonachtig in of in de buurt van Stadskanaal❓ ➖in bezit van rijbewijs B❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖ondersteunen bij verkeersafzettingen ➖verkeersborden plaatsen ➖werk in midden en noord Nederland Kortom. Ben je op zoek naar een baan/nieuwe uitdaging voor lange tijd. Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Opperman straatmaker Pekela ⚠️⚠️ Ben jij: ➖vanaf aanstaande woensdag beschikbaar❓ ➖op zoek naar een baan tot het eind van het jaar❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Pekela❓ ➖in bezit van rijbewijs B❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖opperman bij een mooi jong en dynamisch bedrijf ➖tuinaanleg zowel particulier als zakelijk ➖werk vooral in Oost-Groningen ➖aanleg rioleringen ➖bestratingen Kortom. Ben je op zoek naar een baan/nieuwe uitdaging voor lange tijd. Salaris conform LEO cao. Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
***VACATURE ALARM*** Op dit moment hebben wij de volgende vacatures beschikbaar: - Timmerman - Pekela - fulltime - Grondwerker/straatmaker/rioleerder - Pekela - fulltime - Leerling/aankomend dakdekker - Pekela - fulltime - Huis-aan-huis vertegenwoordiger - Zwolle - fulltime - Schoonmaakster - Ommelanderwijk - 3 uur pw - Productiemedewerker kunststof kozijnen - Zuidbroek - fulltime - Winkelmedewerker modezaak - veendam - 5-10 uur pw - ambulant psychiatrisch medewerker - Stadskanaal/Pekela/Winschoten 10-20 uur pw Ken jij iemand die op zoek is naar een andere baan of ben je dat wellicht zelf? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via een pb of telefonisch via 0597-647143. Dan kunnen wij al onze vacatures uitgebreider toelichten aan jullie.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand zijn wij op zoek naar een medewerker glasbewassing / gevel en terreinreiniging. Een vooropleiding in de branche niet noodzakelijk wat ervaring en een goede werkmotivatie wel! Als je maar over een goede werkmentaliteit beschikt en je graag verder wilt ontwikkelen in deze branche. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt snel aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit - Betrouwbaar en nette persoonlijkheid - Leergierig - Geen 9-5 mentaliteit - Woonachtig in de omgeving van Hoogezand (+20 km) - Eigen vervoer - Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een informele organisatie. Je werkt in een klein team van 5 personen. De werkdagen zijn van 8;30 tot 17.00. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, conform cao RAS. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
 
Natuurlijk zoeken wij continu naar nieuwe medewerkers. Echter is dit ook zeker het noemen waard: Na lange trouwe dienst van Harry (10 jaar) en Marc (6 jaar) verlaten zij ons en krijgen zij een rechtstreeks contract bij J Fennema minikraan verhuur en sierbestrating. Wij willen de mannen bedanken voor hun inzet en natuurlijk Jetsko Fennema voor het vertrouwen in Haan Personeelsdiensten B.V. Deze mannen hebben wij getrakteerd op een lekkere worstenmand van Specialiteiten Slagerij J.Hemmen.
 
Lees het hele bericht
 
Deze klus is binnen 1 dag vervuld! Bedankt voor het delen, liken en reageren! Zonder jullie was dit niet gelukt
 
Lees het hele bericht
 
Voor Siefkes Vastgoed en Siefkes Vastgoedbeheer zijn wij exclusief op zoek naar een medewerker vastgoedverhuur. De verhuur van woningen en bedrijfspanden wordt uit handen genomen van woningeigenaren en de grote vastgoedinvesteerders. Siefkes Vastgoedbeheer voorziet in het hele plaatje, zowel technisch beheer, financieel beheer als commercieel beheer. In deze functie ben jij het visitekaartje voor de afdeling verhuur en beheer. De verhuurtak is een groeiende afdeling binnen Siefkes Vastgoed en jij wordt hier het aanspreekpunt voor. Jij gaat dit verder op poten zetten, uiteraard met ondersteuning van het huidige team. Siefkes Vastgoed is een lokaal, zelfstandig en onafhankelijk opererend makelaarskantoor actief in de regio Oost-Groningen met een alsmaar groeiend aanbod. Het is van belang dat jij kennis hebt van de regionale vastgoedmarkt. Siefkes Vastgoed is een begrip in de regio en zeer goed zichtbaar zowel online als offline. Hier ga jij ook een bijdrage aan leveren. Naast je standaard werkzaamheden op kantoor, zoals het afhandelen van telefoontjes, ben je ook buiten de deur te vinden voor het opnemen van de huurwoningen en het afwikkelen van bezichtigingen. Je zorgt o.a. ook dat de voorraad kantoorartikelen op peil is en verzorgt tevens de facilitaire zaken van ons kantoor. Je voelt je thuis in een ondersteunende, service verlenende rol en je biedt proactief hulp aan je collega’s. Wij vragen • Minimaal MBO werk en denkniveau • Makelaarsdiploma is niet vereist • Affiniteit met vastgoed is wel vereist • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal • Verzorgende en service verlenende instelling • Representatief • Zelfstandig, proactief en initiatiefrijk • Discreet, stressbestendig, betrokken en positief ingesteld • Woonachtig in de omgeving van Pekela (straal van 20 km) Ons aanbod Wij bieden een afwisselende (bij voorkeur fulltime) functie binnen een informele organisatie. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Wij werven enkel voor Siefkes Vastgoed. Dit houdt in dat je rechtstreeks in dienst komt. Wij doen de voorselectie van de binnengekomen kandidaten, de gesprekken worden gevoerd met Siefkes Vastgoed zelf. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp: 0597-647143 / 06-42678079 of solliciteer direct! Solliciteren is mogelijk tot 19 april 2019.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Klus geklaard binnen 1 dag. in plaats van een week, hebben we iemand kunnen plaatsen voor het hele seizoen! ZZP shovelmachinist gezocht. Periode: 23 t/m 30 april Regio: Delfzijl Voor een opdrachtgever in de buurt van Delfzijl zoeken we een shovelmachinist voor een periode van een week. Dit betreft werk op een Voorwaarden bespreekbaar. Ben jij beschikbaar voor deze klus of weet je iemand? Neem dan contact met ons op. 06-42678079
 
Lees het hele bericht
 
Als jij de keuze zou hebben, tussen meer geld of meer vakantiedagen, wat zou het dan zijn?
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⁉️PRODUCTIEMEDEWERKER WINSCHOTEN⁉️⚠️ Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor het zagen van B keuze hout. Het gaat erom dat je nauwkeurig kan werken. ✅In twee ploegen. ✅Salaris conform cao houthandel. 💰💰 ✅Werk is voor lange tijd! 🔜 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06-53762277 of info@haanpersoneelsdiensten.nl, messenger is ook goed uiteraard. Delen wordt gewaardeerd!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⁉️VACATURE WINSCHOTEN⁉️⚠️ Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een productiemedewerker voor het zagen van B keuze hout. Het gaat erom dat je nauwkeurig kan werken. ✅In twee ploegen. ✅Salaris conform cao houthandel. 💰💰 ✅Werk is voor lange tijd! 🔜 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 06-53762277 of info@haanpersoneelsdiensten.nl, messenger is ook goed uiteraard. Delen wordt gewaardeerd!
 
Lees het hele bericht
 
Uren doorgeven kan bij ons op vele manieren. Hier komt onze Rikus, rechtstreeks uit het werk, even bij ons langs.
 
Lees het hele bericht
 
Hier zijn wij het mee eens!
 
Lees het hele bericht
 
stap jij op de grasmaaier en vervul je onze vacature?? Vacature (aankomend) hovenier met passie voor het groen Algemeen Voor onze opdrachtgever in Mussel zijn wij op zoek naar allround medewerker voor een jong ambitieus hoveniersbedrijf. Onze opdrachtgever is sinds 2015 actief op het gebied van onderhoud en aanleg van tuinen voor particulieren en bedrijven. Ben jij een harde werker die graag de handen uit de mouwen steekt en wil je graag buiten werken? Neem dan snel contact met ons op en je kunt direct aan de slag! Wij vragen - Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie - Geldig VCA certificaat (bij voorkeur) - Ervaring in groenonderhoud en aanleg - Woonachtig in de nabije omgeving van Mussel/Stadskanaal/Musselkanaal - Eigen vervoer - Een communicatief vaardig persoon, je bent immers het visitekaartje van het bedrijf. Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie voor het hele seizoen binnen een informele organisatie. Je gaat meewerken aan mooie klussen in de buurt zoals: sierbestrating, tuinonderhoud, snoeien van bomen en hagen, aanleggen van vijvers, graszoden leggen en het plaatsen van schuttingen. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je wordt beloond conform cao voor hoveniersbedrijven. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143 of schrijf je in via onze site www.haanpersoneelsdiensten.nl. Na het inschrijven, nemen wij contact met je op en zullen wij jouw cv doorsturen naar onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid zal er een gesprek plaatsvinden bij onze opdrachtgever.
 
Lees het hele bericht
 
Wij hebben op dit moment een aantal mooie vacatures open staan: - Kraanmachinisten - Trekker chauffeurs - Aankomend slopers - DAV-1 / DAV-2 / DTA'ers - Leerling dakdekkers - Operators metaal - Productiemedewerker kunststof - Medewerker wegafzettingen Ben jij op zoek naar een baan en lijkt een van de bovenstaande vacatures jou iets? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 0597-647143 of Messenger.
 
Lees het hele bericht