24 uur per dag bereikbaar!

facebook nieuws

Gezocht: Shovel machinist in de bouwvak! Omgeving Farmsum Voor meer informatie, neem contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
Goed nieuws! https://www.flexnieuws.nl/nieuws/flexinkomen-makkelijker-mee-onder-nationale-hypotheekgarantie/
 
Lees het hele bericht
 
❗️Vacature❗️ Flinke vakantiemedewerker Omgeving Stadskanaal Maandag starten Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 (Tiedo) / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie! DIRECT SOLLICITEREN: https://www.haanpersoneelsdiensten.nl/direct-inschrijven/
 
Lees het hele bericht
 
Trotse sponsor van dit fantastische duo!
 
Lees het hele bericht
 
Gezocht: vanaf donderdag tot de bouwvak een flinke aanpakker uit omgeving Winschoten.
 
Lees het hele bericht
 
Ervaren shovel/kraan machinist (of ZZP) - Periode: week 29 t/m 33 - Locatie: Delfzijl - Uurloon: € 15.61 (excl. ploegentoeslag) - Reiskosten: tot € 7.02 per dag werkzaamheden: -Ondersteunen productiepersoneel -Sproei installatie in werking stellen -werk is in stoffige omgeving Kortom. Ben je in de zomervakantie beschikbaar voor een tijdelijke klus? Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
‼️vacature vervuld‼️ ⚠️⚠️Vakantiekracht Pekela / Veendam⚠️⚠️ Ben/heb jij: ➖vanaf aanstaande maandag beschikbaar❓ ➖op zoek naar een baan tot de bouwvak❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖woonachtig in Veendam of Pekela❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖helpen met aangeven van materialen ➖opruimen van de restanten Kortom. Ben je op zoek naar vakantiewerk? bel ons! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
Voor een opdrachtgever in de buurt van Veendam zijn wij op zoek naar een representatief en serieuze productiewerker kunststof. Binnen deze functie draait alles om alle onderdelen op maat te maken aan de hand van de order. Wij vragen • Technisch inzicht en je pakt snel dingen op. • Je hebt een actieve en positieve instelling. • Zelfstandigheid • Maatwerk zit in jouw bloed • Je hebt werkervaring in de productie, bij voorkeur gerelateerd aan de bouw of timmerindustrie • Je bezit een geldig VCA certificaat • Woonachtig in de omgeving van Veendam / Hoogezand • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een informele organisatie. Je wordt marktconform beloond met vier wekelijkse verloning. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het salaris is conform CAO Timmerindustrie. Je krijgt op jaarbasis 25 vakantiedagen en 7 ATV dagen. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Wij bieden een afwisselende functie binnen een middelgrote organisatie met ongeveer 25 werknemers. Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Gezocht: logistiek medewerker omgeving Veendam. Neem voor meer informatie met ons op! 0597-647143 op stuur ons een chatbericht!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️ Logistiek medewerker omgeving Veendam ⚠️⚠️ Voor een opdrachtgever in de buurt van Veendam zijn wij op zoek naar een serieuze logistiek medewerker. Binnen deze functie draait alles om het juiste onderdeel op de juiste plek. **Het werk** ➖ In- en ompakken van de aangeleverde materialen ➖ Ondersteunen in het productieproces ➖ Schoonhouden werkplaats **Wij vragen** ➖ hebt een actieve en positieve instelling ➖ Zelfstandigheid ➖ Ervaring met logistiek werk (heftruckcertificaat is een pré) ➖ Geldig VCA certificaat ➖ Eigen vervoer ➖ Directe full time beschikbaarheid **Ons aanbod** ➖ Een baan voor minimaal een aantal maanden (bij goed bevallen ➖ Salaris conform cao timmerindustrie ➖ Op jaarbasis 25 vakantie dagen ➖ Op jaarbasis 7 adv dagen Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 (Tiedo) / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie! DIRECT SOLLICITEREN: https://www.haanpersoneelsdiensten.nl/direct-inschrijven/
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar mensen die het vak van dakdekker willen leren en ook de ambitie hebben om voorman/werkvoorbereider willen worden. Wij vragen dus meer dan alleen een dakhulp! Jij gaat het vak in korte tijd leren! Wij geven je de kans, jij kunt hem grijpen! Algemeen Voor een opdrachtgever in Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar leerling dakdekkers die het vak willen leren en in de toekomst een voorman willen worden. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je graag buiten werken? Als aankomend dakdekker ondersteun je de ervaren dakdekker en zorg je er voor dat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Wij vragen • Aanpakkers mentaliteit, fysiek in goede conditie • Geen hoogtevrees • MBO werk en denkniveau • Geldig VCA certificaat • Woonachtig in de nabije omgeving van Pekela • Eigen vervoer • Directe full time beschikbaarheid Ons aanbod Je wordt conform cao BIKU beloond met een bruto salaris dat begint op € 1.650 (vanaf 22 jaar) en binnen 1 jaar verdien je al € 2.250 (per 4 weken). Daarnaast heb je nog 20 ADV dagen per jaar bij fulltime werken. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Het is de bedoeling dat je in ongeveer een jaar via ons opgeleid wordt en vervolgens kan je een dienstverband krijgen bij de opdrachtgever bij goed functioneren. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van de vacature enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Allround monteur W Installaties (fulltime/parttime) ⚠️⚠️ Ben/heb jij: ➖MBO opleiding Installatietechniek❓ ➖Ervaring met gas/water/wtw/ventilatie installaties of zonnepanelen❓ ➖Op zoek naar een vaste baan?❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Stadskanaal❓ ➖VCA (kan je ook via ons halen)❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ Wij bieden een afwisselende functie binnen een groeiende organisatie met een mooie werkbus. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Kortom. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie! DIRECT SOLLICITEREN: https://www.haanpersoneelsdiensten.nl/direct-inschrijven/
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Vakantiekracht bouwhulp Winschoten ⚠️⚠️ Ben/heb jij: ➖vanaf aanstaande maandag beschikbaar❓ ➖op zoek naar een baan tot de bouwvak❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Winschoten❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖helpen met aangeven van materialen ➖opruimen van de restanten ➖voorbereidend werk voor dakdekkers ➖isoleren Kortom. Ben je op zoek naar een vakantiewerk? bel ons! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn op zoek naar een flexibele persoon die aan de slag wil bij en rondom wegafzettingen. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een baan voor lange tijd? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
❗️Vacature ❗️ vakantiewerker Winschoten maandag starten 0597-647143
 
Lees het hele bericht
 
⚠️(leerling)Schilder Appingedam⚠️ Ben/heb jij: ➖Schilder met ervaring of leerling schilder (renovatieschilderwerk)❓ ➖Beschikbaar vanaf maandag 3 juni? ➖Op zoek naar een baan voor langere tijd❓ ➖Woonachtig in of in de buurt van Appingedam❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij klaar met je examens of heb je vakantie en wil je aan het werk? Wij zoeken mensen in de volgende woonplaatsen: ➖Winschoten ➖Veendam ➖Pekela's ➖Musselkanaal ➖Stadskanaal Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277 Tiedo / 06-42678079 (Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
🌱⚠️Grasmaaier machinist Pekela/Veendam⚠️🌱 Ben/heb jij: ➖in bezit van VCA❓ ➖op zoek naar een baan voor lange tijd❓ ➖Ervaring met een zitmaaier❓ ➖woonachtig in of in de buurt van Pekela/Veendam❓ ➖in bezit van rijbewijs B❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖maaien van sportvelden en gazons in de gemeente ➖klein voorkomend onderhoud aan de maaier uitvoeren Kortom. Ben je op zoek naar een baan/nieuwe uitdaging voor lange tijd. Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht
 
⚠️⚠️Vakantiewerker bouwbedrijf⚠️⚠️ Ben jij: ➖van school gestuurd of heb je je examens klaar❓ ➖op zoek naar een baan voor jouw vakantie❓ ➖in bezit van een goede inzet❓ ➖'handig'❓ ➖woonachtig in Pekela❓ ➖in bezit van rijbewijs B (is een pré)❓ Dan zijn we op zoek naar jou‼️ De functie houdt in: ➖ondersteunen timmer / bouw werkzaamheden Kortom. Ben je op zoek naar een baan voor in de vakantie?! Neem dan snel contact met ons op via: ☎️0597-647143 📞06-53762277(Tiedo) / 06-42678079(Bart) 📲info@haanpersoneelsdiensten.nl Of stuur een privé bericht voor meer informatie!
 
Lees het hele bericht