24 uur per dag bereikbaar!

facebook nieuws

⚠️⚠️Vacature ⚠️⚠️ 🔎Meerdere schilders regio Groningen / Assen / Stadskanaal🔍 Voor een gerenomeerd schildersbedrijf van aanzienlijke omvang, zijn wij op zoek naar schilders. Zowel ervaren schilders als minder ervaren schilders kunnen aan het werk bij onze klant. Het werk vindt plaats in het hele provincie Groningen en rondom Assen. Wij bieden: 💥Hele jaar werk 💥Uitstekende beloning conform cao Schilders afwerkings en glaszetbedrijf 💥Goede sfeer binnen het bedrijf Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan?! Neem dan snel contact met ons op! ☎️0597-647143 / 06-42678079📞
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Zijn jullie ook zo weer aan het nieuwe jaar begonnen? Onze Joey is nog moe van zijn vakantie.
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog steeds op zoek naar: Productiemedewerker ➖Omgeving Winschoten ➖Maandag starten ➖Werk betreft zagen van hout ➖Twee ploegen ➖Voor onbepaalde tijd bij goed bevallen Meer informatie ☎️0597-647143 Ook op zaterdag staan wij voor jullie klaar.
 
Lees het hele bericht
 
Iedereen bedankt voor het delen en reageren. Dankzij jullie hebben wij iemand gevonden!! 🆘Spoed productiemedewerker Winschoten🆘 Voor een productiebedrijf in de buurt van Winschoten zoeken wij een productiemedewerker. Het werk vindt plaats in 2 ploegen. ✅Voor langere tijd bij goed functioneren. ✅Je kan maandag in de ochtendploeg beginnen. ✅Salaris is afhankelijk van leeftijd ☎️☎️ Neem voor meer informatie contact met ons op via 0597-647143!
 
Lees het hele bericht
 
🔨🔨timmermannen gezocht🔨🔨 Wij zijn per direct op zoek naar twee timmermannen/handige mannen. De werkzaamheden zijn vooral in Groningen en Drenthe. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vernieuwen van daken. Van de timmerman verwachten we dat hij zelfstandig en verantwoordelijk kan werken. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team kunnen werken Eisen: ▪beschikking over aantoonbare werkervaring als timmerman ▪fulltime beschikbaar ▪in bezit van VCA ▪(rijbewijs B )
 
Lees het hele bericht
 
🔨🔨timmermannen gezocht🔨🔨 Wij zijn per direct op zoek naar twee timmermannen. De werkzaamheden zijn vooral in Groningen en Drenthe. Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het vernieuwen van daken. Van de timmerman verwachten we dat hij zelfstandig en verantwoordelijk kan werken. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een team kunnen werken Eisen: ▪beschikking over aantoonbare werkervaring als timmerman ▪fulltime beschikbaar ▪in bezit van VCA ▪(rijbewijs B )
 
Lees het hele bericht
 
Voor begin 2019 zijn wij op zoek naar eenassistent isolatiemonteur. Solliciteer nu!
 
Lees het hele bericht
 
Wij zijn nog op zoek naar een aanpakker voor onze opdrachtgever in Winschoten. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een baan, neem dan snel contact met ons op.
 
Lees het hele bericht
 
Woon jij in de buurt van Winschoten en wil jij het vak van dakdekker leren? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt al snel starten! Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar een aanpakker die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken💪🏻💪🏻
 
Lees het hele bericht
 
ᗷEᑎ ᒍIᒍ: - Op zoek naar een baan? - Bereid om te overnachten? lees dan snel verder: Voor een opdrachtgever in Veendam zijn wij op zoek naar assistent isolatiemedewerker. Ben jij bereid om je handen uit de mouwen te steken en wil je een uitdagende baan? Neem dan snel contact met ons op en je kunt aanstaande maandag aan de slag! Als assistent isolatiemedewerker controleer jij of de machines hun werk doen en of er continu een veilige werksituatie is en blijft. Voor deze functie is het van belang dat je bereid bent om te overnachten. Het werk is voor een half jaar. Kost en inwoning wordt betaald door de opdrachtgever. Je bent meestal op pad met één collega. Een ploeg bestaat uit twee mensen: een ervaren isolatieprofessional samen met een assistent isolatiemedewerker. Je maakt bij ons gebruik van de nieuwste machines en apparatuur waardoor je echt kwaliteitswerk kunt afleveren. Wij vragen - Goede communicatieve vaardigheden - Bereid om te overnachten - In bezit van rijbewijs BE - In bezit van VCA - Goede lichamelijke conditie - Uitstekende werkmentaliteit - Doorzettingsvermogen - Flexibel inzetbaar - Klantgerichte instelling Ons aanbod Je wordt marktconform beloond. Je salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Full time baan bij goed functioneren. Afwisselende functie binnen een informele organisatie. Solliciteer nu Ben jij na het lezen van onderstaande tekst enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op via 0597-647143.
 
Lees het hele bericht
 
Woon jij in de buurt van Winschoten en wil jij het vak van dakdekkers leren? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt al snel starten! Voor een opdrachtgever in Winschoten zijn wij op zoek naar sterke heren die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken💪🏻💪🏻
 
Lees het hele bericht
 
Zit het rooiseizoen erop voor jou en ben jij dus toe aan een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij voor minimaal een half jaar werk voor je! (bij wederzijds goed bevallen uiteraard) Voor een relatie in Pekela zijn wij op zoek naar een echter boerderij jongeman die weet wat er gebeurt op een boerderij en die niet bang is na 17 uur thuis te komen. Herken jij je in dit profiel? Neem dan contact met ons op via 06-42678079 of stuur of een messenger bericht.
 
Lees het hele bericht
 
🚧 Shovel machinisten opgelet🚧 Voor een opdrachtgever in Oude Pekela zijn wij op zoek naar een ervaren shovel machinist. De werkzaamheden betreffen het aanvoeren van materialen in een bunker, geen gps werkzaamheden. Tevens verzorg je ook voor wat han en span diensten in het productie proces. Het is wel belangrijk dat je in goede conditie bent. Ervaring op shovel is belangrijk. ✅Werk is in 2 ploegen (ochtend en middag) ✅Salaris obv ervaring, conform cao. ✅Werk is voor lange tijd(sowieso half jaar)! 🔜 Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0597-647143 of bart@haanpersoneelsdiensten.nl, messenger is ook goed uiteraard. Solliciteren graag met cv Delen wordt gewaardeerd!
 
Lees het hele bericht
 
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar extra hulpkrachten zoals oppermannen voor straatleggers, metselaars of hoveniers. Ben je nog op zoek naar een baan, neem dan snel contact met ons op. Woonachtig in omgeving van Veendam / Pekela’s / Winschoten.
 
Lees het hele bericht
 
We zijn nog steeds op zoek naar een productiemedewerker in de metaalsector. Ben of ken jij iemand die geschikt is? Neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
De winnaar heeft haar prijs opgehaald! Geniet ervan dit weekend😍🤤😏
 
Lees het hele bericht
 
WINNAAR De winnaar van onze actie is geworden. TROMGEROFFEL FREEKA OELIUS! Freeka, van harte gefeliciteerd. We komen graag met jou in contact. Iedereen bedankt voor het delen!
 
Lees het hele bericht
 
Voor een opdrachtgever in de buurt van Veendam zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in de zaag en boorstraat. Heb jij affiniteit met metaal en techniek en ben jij op zoek naar een baan, neem dan contact met ons op!
 
Lees het hele bericht
 
🚜landbouw medewerkers Pekela🚜 Beschik jij over kennis en ervaring met het werken met een trekker en landbouwmateriaal? En ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de landbouw sector? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar 2 landbouwmedewerkers die wonen in een straal van 20 km rond Pekela. Ben/heb jij: ✅ beschikbaar vanaf week 41 (volgende week) ✅ leergierig ✅ geen 9-5 mentaliteit ✅ een aanpakker Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem voor meer informatie contact op met ons. Dit kan via: ☎️ 0597-647143 of 06-42678079 (Bart Haan)
 
Lees het hele bericht
 
Voor een opdrachtgever in Onstwedde zijn wij op zoek naar een opperman in het grondwerk. Ben jij beschikbaar en op zoek naar een baan, neem dan snel contact met ons op!
 
Lees het hele bericht